Raw Food- Helande mat

”Låt maten vara din medicin och medicinen din mat”- Hippocrates

Jag upptäckte matens kraft när jag för fyra år sedan fick problem med magen som höll i sig länge. Läkaren jag uppsökte ordinerade magmedicin till mig men jag sa nej.

Där vaknade min inre kraft  och jag bestämde mig för att läka kroppen med hjälp av maten som jag åt.

Jag var då vegetarian men la om om kosten till strikt vegankost och redan efter 5 dagar så kändes magen mer harmonisk än på länge .

En vecka senare så magproblemen borta. Jag fortsatte med vegankost med gick alltmer över till RawFood.

Och i dag är ett av mina mål att få hjälpa andra människor att läka sina kroppar genom att ändra kosten.  Jag är även sedan 17 år tillbaka utbildad som näringsterapeut och har även studerat Vitamin – Mineral lära.  Samt är jag utbildad inom naturmedicin.

Som den konstnärs själ som jag är så älskar jag att skapa vacker mat eftersom man äter med ögonen. Genom att skapa vacker mat så äter man med mera kärlek och när du ger din kropp kärlek så ger du därmed också ett inre helande.