Vem är Arima ?

Arima föddes medial och har ägnat stora delar av sitt liv med att hjälpa människor och djur. Hon arbetar internationellt och människor från jordens alla hörn söker hennes kunskap .
Hon har lång erfarenhet av att hjälpa människor och hon tar fram den innersta potentialen hos var och en. Att få vägleda människor är ett av hennes kall i livet

Själen behöver helande på alla plan för att växa.

Hon är även Vegan och älskar Rawfood och skapar mat som berör både med ögat och i själen. Hon är en konstnär på många plan och hennes enorma kreativitet är också något som berör.

Arima  har stor kunskap kring vad kroppen behöver. Som medial coach och inspiratör så leder hon dig mot dina mål och drömmar.
Hon arbetar mest med att hjälpa kvinnor och hjälper dom att hitta tillbaka till den inre gudinnan samt att hitta tillbaka till sin sanna kraft så att dom vågar vara den dom föddes till att vara.Men även många män söker hennes vägledningar.
Arima har en stor förmåga att ta fram den vackra gudinnan i var och en och hon delar generöst med sig av alla sina mediala verktyg som hon har.

I mötet med varje själ ser hon rakt in i deras innersta och genom den kunskapen så hjälper hon till med healing, kostråd, medial vägledning, färghealing eller vad kunden är i behov av.

Hennes mediala kunskap är gränslös och hennes sätt att hjälpa människor är omfattande. Hon är varmhjärtad, omtyckt och oerhört uppskattad.

NU finns även hennes efterlängtade bok ”Ljuset från stjärnan” ute. En fantastisk bok där du som läsare får följa Arima på hennes mediala resa på Jorden. Boken finns att köpa direkt av Arima  samt på Adlibris, CDON, Bokus och Vulkan.

img_4939